O nás

Najmout

Takže je snadné najmout Ember.js programátor v Česko


Nalezení a udržení Ember.js Programátor může být docela problém pro některé firmy. Ne pro nás ačkoli. Máme přísný procesu přijímání řádně obrazovku s našimi Ember.js Developeři v Česko. Kromě našich teoretických testů, talenty musí prokázat praktické, a hands-on Ember.js zkušenosti s vývojem.

Ember.js je open-source JavaScript webový framework. To umožňuje vývojářům vytvářet škálovatelné single-page webových aplikací. Je součástí stále více používány rámců, jako je JavaScript AngularJS, Node.js a další.

Vysoká poptávka po Ember.js programátory

Fakta jsou jasná. Poptávka po vysoce kvalifikovaných talentů Ember.js vývoje je vyšší než nabídka. To vytváří obrovský nedostatek na trhu. Naším posláním je jednoduchý: Hunt, pronájem, udržet si ty nejlepší Ember.js programátory v Česko. To umožňuje našim klientům vždy zůstat na špici.

V srdci východní Evropy

Proč východní Evropy? a proč rumunsko? Tak jsme měli mnoho možností, které máme k dispozici. Ale my jsme se rozhodli jít s Rumunskem k založení první kancelář. Myslíme si, že Rumunsko má mnoho výhod, jako je například talenty, rychlý internet a celkovou kvalitu života, a talenty, které se používají ke komunikaci v perfektní

Udržet své talenty spokojený

Mnoho společností tvrdí, že péči o své zaměstnance. Jen málo skutečně záleží. To je pravda. Naše podnikání se točí kolem 100% hledání a udržení talentů. Aniž by talentů, nemáme podnikání. Nejen, že máme talent, ale naším cílem je, aby jim radost.

Najmout věnovanou Ember.js Vývojář