O nás

Najmout

Dnešní nábor inzerce je chybná.

Klienti jít do personálních agentur v naději, že k vyplnění vnitřní poptávky, zda je v IT oddělení nebo jiný. Typická personálně-poradenská společnost zapisuje specifikace, dohodnout na platebních podmínkách a zveřejnit inzerát on-line začít rekrutování. Na obrazovce se kandidáti personálně-poradenská společnost, rozhovor je pak zavedla vybráno "talenty" ke klientům. Tento proces se opakuje, dokud není nalezena nejlépe hodí.

Typický přístup je zastaralý

Nefunguje to ačkoli. Jedním z důvodů, proč to nefunguje, je, že většina personální agentury byly vytvořeny v době, kdy pracovní síla musí dělat práci nebyly tak složité jako dnes. Je zřejmé, že typický nábor firma nemá know-how musí zaměstnat v rychle se měnícím technologickém světě. Jsme svědky ji sami zpět, když jsme hledali zaměstnání. K dispozici je kompletní rozpor mezi tím, čeho chce klient, a to, co personální agentury je nábor pro. Klienti si frustrovaný, competitivety jejich společnost je přímo ovlivněna. Nenalezení vhodného talent nejen čas, náklady, ale také peníze a vliv Bottomline společnosti.

Najdeme vysoce kvalifikovaných talentů pro vás

Řešíme nábor vysoce kvalifikovaných talentů. Přinášíme know-how a talenty přímo klientům na místě nebo vzdáleně z našich kanceláří.

Nájem věnuje pracovní síly